37 ₴/кг
Наше підприємство пропонує вам«Комплексонат бору»для забезпечення високої врожайності та якості сільськогосподарської продукції
Комплексонат бора-мікродобриво нового покоління для підживлення овочевих, зернових і плодово-ягідних культур.Етаформула дає змогу отримувати плоди зерновивершності.
Активна форма піттелльних елементів сприяє синтезу рослинами необхідних ферментів для повнішого засвоєння.
Бор — важливий мікроелемент, необхідний для нормальної життєдіяльності рослин. Брак бору зупиняє їхній розвиток, викликає в культурних рослин різні хвороби. В основі цього лежать порушення окисних та енергетичних процесів у тканинах, зниження біосинтезу необхідних речовин. У разі дефіциту бору в ґрунті в сільському господарстві застосовують борні мікродобрення, підвищують урожай, покращують якість продукції та запобігають низкі захворювань рослин.
Важливо, що це добриво з точно збалансованим співвідношенням усіх елементів живлення. Внесення цього добрива дає змогу підвищити врожайність зернових культур на 10-23%. Комплексонат бора дає змогу істотно поліпшити якість врожаю. Завдяки цьому добриву поліпшується процес фотосинтезу.Також позитивно впливає на розвиток насіння, рослини, стають стійкішими до несприятливих умов, як-от: злагодження, перепади температур, ураження шкідниками та хворобами.
Хімічний склад:
Складники препарату |
Вміст, г/л |
Бор (В), водорозчинний |
100,0 |
Азот |
22,0 |
Полісахариди |
0,050 |
Фізико — хімічні властивості: Колір жовтий, густота — 1,33 г/см3 |
Характеристики та особливості застосування:
1). Призначений для підживлення посівів репсу, буряків, плодових саджанців, виноградників та інших культур, які споживає велика кількість бору;
2).Бістро запобігає появі дефіциту бору;
3) Активізує процес білкового та вуглеводного обміну;
4). Покращує процес цвітіння та запліднення квітів;
5) Збільшує кількість кольорів, стручків і бобів на рослини;
6). Запобігає розвитку фізіологічних хвороб (хлорози, деформація листя, загниванню серцевини та коренеплодів, та ін.);
7. Істотно впливає на реалізацію генетичного потенціалу сортів та гібридів;
8. Підвищує склад цукру, збільшує термін зберігання продукції;
9). Сумісний із переважанням більшість пестицидів, проте в кожному випадку перед застосуванням доцільно випробувати на їхню сумісність;
Культура |
Терміни застосування |
Норма, л/га
|
Рапс |
Осінь (4-6 аркушів) |
0,5-1,5 |
|
Початок оновлення |
0,5-1,5 |
|
Бутонізація (перед цвітінням) |
1-1,5 |
Цукровий буряк |
Фаза 6-8 листків |
0,5-1 |
|
Змиканнялистів у рядках |
1-1,5 |
|
Змиканнялистів у міжрядках |
1-1,5 |
Кукуруза |
5-7 листків |
0,5-1 |
|
10-12 аркушів |
0,5-1 |
Соя |
Бутонізація |
0,5-1,5 |
|
Створеннязеннихбобів |
0,5-1 |
Соняшник |
5-7 листків |
0,5-1 |
|
Початок бутонізації |
1-1,5 |
Хлопчатник |
2-3 обприскування від початку росту до формування коробок |
0,5-1 |
Картопляка |
Перед цвітінням |
0,5-1 |
Плодові бананці |
Рожевий бутон |
1-1,5 |
|
Після цвітіння |
1-2 |
|
Початок наливанняплодів |
1-2 |
Овощи |
Через 2-3 тижні після закінчення |
0,5-1 |
|
Через кожні 10-14 днів (двічі) |
0,5-1 |
Виноград |
За довжини довжин 20 см |
1-2 |
|
Перед цвітінням |
1-2 |
|
Закладання грн |
1-2 |
Кількістьробочегоратера (л/га): 150 — 300 польовихкультур; 400 — 1000 плодових саджанців |